maanantai 28. lokakuuta 2013

Tervetuloa aromiterapiaan!

Hei kaikki ystävät, tutut, kummit ja kaimat sekä erityisesti ruuan ystävät!

Tervetuloa seuraamaan uutta kahden ystävyksen pitämää ruokablogia. Tämä blogi on tarkoitettu kaikille niille, joita ruoka kiinnostaa jollain tasolla. Ihan niistä "mitä tänään syötäisiin"-ihmisistä meidän kaltaisiimme ruoan rakastajiin. Blogin tarkoitus on tarjota lukijoilleen erilaisia reseptejä niin terveellisistä ruoista aina American style-mättöön. Me blogin kirjoittajat rakastamme molemmat ruokaa ja sen laittamista ja toivomme, että se välittyy myös teille lukijoille. Blogissa saattaa joskus myös esiintyä epäonnistumisia, sillä ihmisiähän mekin vain olemme. Pääasiassa tarkoitus on kuitenki tarjota hyviä makuelämyksiä makunystyröille amatöörien valmistamina.

Minä, joka nyt istun näppäimistön ääressä, voisin kertoa vähän itsestäni. Olen ruokaa rakastava nuori nainen, joka tykkää laittaa ruokaa, katsella kokkiohjelmia, tutkia ja erityisesti SYÖDÄ ruokaa. Minut tunnetaan kaveripiirissäkin siitä että olen melko ruokakeskeinen ihminen, jolle kelpaa kaikki pienistä kivistä lähtien ja minulla on "aina nälkä". Otollinen ihminen ruokablogin pitämiseen? Niinhän sitä voisi luulla. Minun paheeni on kuitenkin se, että tykkään ruuasta niin paljon, että kuvien ottaminen muistuu mieleen aina siinä vaiheessa kun lautaselta voi enää nuolaista viimeiset muruset. Yritänkin siis blogin myötä myös kehittää itseäni ja tarjota teille reseptien lisäksi myös kuvia ruuista, eikä vain tyhjiä lautaskuvia. ;) Innostun helposti kokeilemaan erilaisia jälkiruokareseptejä kun sokerihammasta kolottaa. Tykkään myös kikkailla helppojen pikkusuolaisten parissa.
- Kirsi

Minä, blogin toinen kirjoittaja, kerron myös lyhyesti itsestäni. Pienestä pitäen ruoanlaitto on ollut lähellä sydäntäni ja ihana äitini on aina antanut minulle mahdollisuuden osallistua ruoanlaittoon... tai mahdollisuuden edes seistä siinä vieressä ihmettelemässä äidin kokkailuja, kun itsellä ei vielä taidot ole riittäneet. Vuosien saatossa, itsenäistymisen myötä, oma ruoanlaittaminen on lähtenyt suorastaan lentoon. Olen erittäin luova ja kokeilunhaluinen naisenalku, joten tästä blogista voi tulevaisuudessa seurata ainakin ajoittain aikamoista kokeilukeittiötä, kun oma luovuuteni pääsee valloilleen. Lupaan jakaa niin "salaisia" perhereseptejä kuin myös matkan varrella mukaan tarttuneita toimivia reseptejä. Unohtamatta tietenkään niitä uusia rakkauksia, joita ruoista löytyy koko ajan! Eli pelkkiä makaronilaatikon teko-ohjeita ei tämä blogi tule olemaan täynnä, vaikka myös paljon arkiruoan ympärillä pyöritään. Rakettitieteeseen ei myöskään ole syytä ruveta, keep it simple! :)
-Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti