Ainekset:
1kg perunoita
1kg perunoita
suolaa maun mukaan
2-3 rkl vihreää pestoa
1 prk Oatlyn kaurapohjainen ruuanvalmistukseen soveltuva "kerma"
laktoositonta voita maun mukaan
Ohjeet:
1. Kuori perunat ja keitä ne suolatussa vedessä.
2. Kaada keitinliemi pois ja muusaa perunat.
3. Lisää kermaa ja voita maun mukaan niin että saat mieluisen koostumuksen.
4. Lisää pesto ja sekoita hyvin.
5. Tarjoile!
1. Kuori perunat ja keitä ne suolatussa vedessä.
2. Kaada keitinliemi pois ja muusaa perunat.
3. Lisää kermaa ja voita maun mukaan niin että saat mieluisen koostumuksen.
4. Lisää pesto ja sekoita hyvin.
5. Tarjoile!
Pippurinen sienikastike
Ainekset:
1dl kuivattuja suppilovahveroita
1 sipuli
laktoositonta voita
1 rkl vehnäjauhoja
1 prk laktoositon ruokakerma
koskenlaskija sulatejuustoa
20 murskattua viherpippuria
suolaa
Ohjeet:
1. Liota kuivattuja suppilovahveroita vedessä 4-6 tuntia.
2. Pilko sipuli.
3. Laita voita pannulle ja paista pilkottu sipuli seka suppilovahverot pannulla.
4. Lisää vehnäjauho ja sekoita hyvin.
5. Lisää kerma ja sekoita koko ajan.
6. Lisää koskenlaskijaa maun mukaan ja pippurit.
7. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa. Tarjoile muusin ja esimerkiksi possun ulkofileen kanssa.
-Kirsi
1. Liota kuivattuja suppilovahveroita vedessä 4-6 tuntia.
2. Pilko sipuli.
3. Laita voita pannulle ja paista pilkottu sipuli seka suppilovahverot pannulla.
4. Lisää vehnäjauho ja sekoita hyvin.
5. Lisää kerma ja sekoita koko ajan.
6. Lisää koskenlaskijaa maun mukaan ja pippurit.
7. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa. Tarjoile muusin ja esimerkiksi possun ulkofileen kanssa.
-Kirsi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti